Ett heltÀckande byggbolag

K21 Àr ett heltÀckande byggbolag med samlad expertkompetens för att underlÀtta och skapa trygghet genom hela byggprocessen för vÄra kunder. Vi Àr verksamma inom kommersiellt, bostÀder, samhÀllsfastigheter, industri och lager samt ramavtal. Med vÄr bredd i kombination med starka samarbeten med konsulter och arkitekter har vi hög kapacitet att ta oss an alla uppdrag inom byggsektorn i vÀstra Sverige.

HeltÀckande kapacitet

VÄr styrka ligger i att vi har samlat en stor bredd av specialistkompetenser inom samma organisation. Vi har kunskap om hela byggprocessen och genom vÄrt utbud av affÀrsomrÄden kan vi ta ansvar över hela kedjan med en stabil eftermarknad. LikvÀl arbetar vi med samverkan och partnering dÀr vi bistÄr med vÄra kompetenser och resurser för att ta fram bÀsta möjliga resultat tillsammans.

Komplexa projekt

Vi har en passion för stora och komplexa projekt. Genom vÄr höga tekniska kompetens, erfarenhet och vÀletablerade samarbeten har vi rÀtt kapacitet och kunskap för att omvandla idéer till verklighet. Genom Ären har vi levererat ett flertal prisbelönta kontorskomplex, hotell- och hÄllbarhetsprojekt som vi kÀnner stolthet över. Nyckeln till vÄra resultat Àr samarbete. Vi arbetar nÀra vÄra uppdragsgivare och anvÀnder vÄrt vÀletablerade kontaktnÀt av arkitekter och konsulter. Vi har Àven format ett tydligt och strukturerat arbetssÀtt som kvalitetssÀkrar vÄra projekt och garanterar slutresultat enligt avtal.

VÄrt arbetssÀtt

VÄra medarbetare har en stark drivkraft att utveckla samhÀllet och leverera resultat vi kÀnner stolthet över. Det bidrar till vÄr engagerade instÀllning att göra jobbet rÀtt frÄn början. VÄrt arbetssÀtt prÀglas av en omfattande noggrannhet och samarbete dÀr vi tar tillvara pÄ varandras specialistkompetenser för att uppnÄ vÄra gemensamma mÄl. Vi arbetar efter vÀl beprövade system och med en tydlig arbetsstruktur för att minimera risker och sÀkerstÀlla att vi alltid hÄller vad vi lovar. Vi har kapacitet för stora och komplicerade projekt och nÀrheten till att ge vÄra kunder ett personligt bemötande.

Tydligt fokus pÄ affÀren

Vi ska stÀndigt ge vÄra kunder och samarbetspartners ett professionellt bemötande med ett tydligt fokus pÄ uppdraget. Vi Àr tydliga, talar klarsprÄk och sÀtter projektet i fokus. Vi ser till att hÄlla oss inom projektets ramverk med konkreta mÄl. VÄra kunder ska uppleva att vi tar ett stort ansvar och Àr drivande för att leverera slutresultat enligt förvÀntan.

HÄllbarhet Àr en naturlig del av K21

LÄngsiktighet och hÄllbarhet Àr en vÀrdegrund hos K21 och alla vÄra medarbetare. Det Àr ett omrÄde som inkluderas i alla vÄra uppdrag och val av lösningar. Vi utforskar stÀndigt nya möjligheter till att utveckla ledningssystem, miljöcertifiera verksamheten och hitta lösningar för att bli Ànnu bÀttre. Vi tar vÀrdefull hjÀlp av arkitekter och konsulter för att ta del av nya tekniska metoder, kompetenser och idéer. Det Àr en kvalitetssÀkring för vÄra kunder.

VĂ€lkommen att kontakta oss.