Industri & lager

K21 bygger och utvecklar industri- och lageranlÀggningar anpassade för varje verksamhets unika och speciella behov. Genom ett nÀra samarbete med kunder och personer frÄn verksamheten Àr vi lyhörda, förstÄr behovet och anvÀnder vÄr tekniska kompetens för att bidra till att optimera anlÀggningen för bÀsta resultat enligt önskemÄl och prioriteringar.

Vi utvecklar idéer och erbjuder lÄngsiktig trygghet

Vi engagerar oss gÀrna i ett tidigt skede för att vara med och utveckla affÀrsmöjligheter och planering. Vi lÀgger stor vikt vid förstÄelse för behovet och verksamheten som ska bedrivas för att vÀlja smarta och lÄngsiktiga lösningar. LikvÀl erbjuder vi en stabil eftermarknad för utveckling och underhÄll av anlÀggningen. Vi Àr en vÀgledande byggpartner som efterstrÀvar att vÄra kunder ska uppleva trygghet genom hela processen.

Kunskap och kapacitet för byggprocessens alla faser

Genom vÄrt utbud av ROT och service har vi Àven kapacitet att i olika skeden och former bemöta behov vid bland annat verksamhetsförÀndringar och ombyggnationer. Vi sÀkerstÀller lÄngsiktighet och att anlÀggningen bibehÄller och förbÀttrar sin kvalitetsstandard. Genom vÄr samlade kompetens inom organisationen har vi kapacitet för större renoveringar och service som underlÀttar för vÄra kunder och bidrar till trygghet. Vi Àr ett heltÀckande byggbolag som erbjuder kunskap och kapacitet för byggprocessens alla faser.

Vill du veta mer?