Samhälls-
fastigheter

Vi vill bidra till samhällets utveckling och skapa funktionella platser att trivas och verka inom. Samhällsfastigheter omfattar bland annat skolor, sjukhus, vårdhem, bibliotek, idrottsanläggningar och kommunala kontorsbyggnader. Oavsett om det handlar om nyproduktion, ombyggnation, utveckling eller underhåll har vi en bred kompetens för att lösa uppdraget. Genom vårt fokus på detaljer säkerställer vi kvalitet i uppdraget och bidrar till trygghet genom hela processen.

Vi arbetar inom samtliga entreprenadformer

Som ett heltäckande byggbolag arbetar vi inom samtliga förekommande entreprenadformer. Vi har kunskap och kapacitet att ansvara för hela byggprojektet från start till mål med en stabil eftermarknad. Vi arbetar även med samverkan och partnering där vi som en del av samarbetet bistår med våra kompetenser och resurser i olika skeden och tar fram de bästa lösningarna tillsammans. Oavsett form på projektet värdesätter vi nära samarbete och att ta tillvara på varandras olika kompetenser och idéer.

Långsiktiga samarbeten

På K21 arbetar vi långsiktigt och vårdar relationer. Vi lägger stor vikt vid att samarbeta och arbeta nära brukaren för att ständigt optimera fastigheten och ge verksamma bästa möjliga förutsättningar till hög kvalitet.

Vill du veta mer?