Entreprenad

PÄ K21 lÀgger vi extremt stor vikt och noggrannhet i projekteringsprocessen. VÄrt precisionsarbete Àr nÄgot som genomsyrar hela vÄrt arbetssÀtt och skapar trygghet för alla inblandade. Det gÀller alla vÄra leveranser oavsett om det Àr nyproduktion eller ombyggnation. Vi anser att en lyckad produktion bygger pÄ tre viktiga omrÄden som samverkar med varandra för att skapa trygghet genom hela processen.

Projektering

Genom att göra rÀtt frÄn början och ett detaljerat förberedelse- och planeringsarbete sÀkerstÀller vi ekonomisk kontroll och stabilitet genom hela processen. Med ett tydligt avtal minimerar vi risken för onödiga komplikationer och fördröjningar.

Kalkyl

Inför varje uppdrag rÀknar vi pÄ varje risk och tar fram detaljerat underlag för varje offert och skiss. VÄr kalkylavdelning tar fram kalkyler som vi redovisar noggrant. Det ska alltid vara tydligt och vi ska kunna förklara samt motivera innehÄllet ner pÄ detaljnivÄ.

Inköp

Vi har Àven en stark inköpsprocess, med bra relationer och som gör att vi kan erbjuda en stabil ekonomi. Vi har lÄngsiktiga samarbetspartners, noga utvalda leverantörer, interna ramavtal med underentreprenörer och arbetar aktivt med att vara ekonomiskt starka för vÄra kunder.

Kompromisslös produktion

Tillsammans bidrar dessa tre omrÄden till en helhet som sÀkerstÀller en stabil grund och viktiga förutsÀttningar för en lyckad produktion. VÄra kunder kan förvÀnta sig en trygg och omhÀndertagande byggprocess dÀr vi tar ett stort ansvar. Vid eventuella problem Àr vi tydliga med alla inblandade parter och strikta med att följa avtalet. Det gör vi för att rikta fokus pÄ det som Àr bÀst för projektet. LÄngsiktigt visar det sig att det Àr denna kompromisslösa hÄllning som Àr lösningen till att vi alltid levererar det vi lovat och Ästadkommer nöjda kunder.

Samverkan och partnering

Vi Àr gÀrna en del av samverkan- och partneringprojekt dÀr vi bidrar med K21:s kompetens och resurser till projektet. Det gÀller alla vÄra leveranser oavsett om det Àr nyproduktion eller ombyggnation.

Vill du veta mer?